Šampony Timotei v novém kabátu

Šampony Timotei v novém kabátu

Nejoblíbenější šampony Timotei s přírodními ingrediencemi jsou nyní nově dostupné i v praktickém balení s pumpičkou, která především umožňuje přesné a pohodlné dávkování šamponu. Veškerá manipulace spojená s jeho nanášením je tak mnohem jednodušší. Nově zakomponovaným prvkem jsou vybaveny tři šampony o objemu 750 ml – Síla a lesk, Jemnost 2v1 a Zlaté prameny.

Přesné dávkování potřebného množství šamponu již nemohlo být jednodušší. Díky zcela novému obalu už tak oblíbených šamponů značky Timotei, s praktickou pumpičkou hravě dosáhnete očekávaného výsledku, ale hlavně úspory.

Šampony Timotei

Síla a lesk

Šampon Síla a lesk pro normální vlasy je obohacen o 100% přírodní výtažky z alpských bylin. Jeho složení pomáhá vlasy posilovat a dodávat jim potřebný lesk pro zdravý a atraktivní vzhled. Nejlepšího výsledku docílíte pravidelným užíváním šamponu společně s kondicionérem Síla a lesk.

Jemnost 2v1

Šampon s kondicionérem Jemnost 2v1 v sobě kombinuje šampon a kondicionér pro dokonalou péči o normální vlasy. Jeho složení s obsahem 100% přírodních výtažků z oleje ze sladkých mandlí pomáhá vlasy hydratovat a vyživovat a zanechává je na dotek krásně hebké.

Zlaté prameny

Šampon Zlaté prameny je určen pro všechny světlé vlasy. Složení s obsahem 100% přírodních výtažků pomáhá rozzářit světlé prameny a ty tak získají skutečně ten "správný" blond odstín.

Všechny tři šampony Timotei s praktickou pumpičkou, můžete zakoupit ve svých drogeriích již od 125,90 Kč.

 

Zdroj: emcgroup

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram