Sandálky na léto 2019 aneb, které musíte mít

Sandálky na léto 2019 aneb, které musíte mít

Teplé dny už se sem tam objevily, ale jejich hlavní čas přichází právě teď. Jak skvěle doladit s touto letní sezónou své botníky, na to vám odpovíme v našem článku.

Ať už se v létě chystáte na dovolenou nebo snad na týdny módy, tak či onak, otevřené sandálky budete na tuto parní sezónu potřebovat. Nejen na cesty ale i na každodenní žití. Jak do práce, tak na kávu s kamarádkami. Otevřená obuv vám bude nejlepším přítelem. Máme pro vás pár tipů, které si pořídit. Nazujte si aktuální módu.

Šněrovací sandály

Romantické a letos také velmi chic. Jak to v módě bývá, vše se vrací, když přijde ten správný čas a znovu to pak letí. Tímto cyklem si prošel i tento pár bot. Proto šup pro tyto boho botky!

Plážové žabky

Pokud se chystáte na letní dovolenou, dá se říct, že je to takový dovolenkový must have. Do ulic se tyto botky málokdy hodí, ale pokud vám seknou, vřele do nich i tam.

Platformy

Oblíbené stylové platformičky! Prodlouží nohu a přidají na výšce. Zázraky na nohách. Jestli jste už unavená z klasických podpatků, tyto boty jsou těmi pravými.

Elegantní nazouvačky

Jednoduchý a sofistikovaný způsob, jak mít své nožky stylově a zároveň i ve své míře pohodlně. Pantofle na klínku s aktuálně módním designem, ty letos nesmí chybět ani u vás v botníku!

Klasické pantofle

Jeden z oblíbených pohodlných kousků pronikajících opět do světa módy. I módní domy vydávají klasické pantofle se svými ikonickými logy. Náš tip: Leopardí vzory.

 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram