Sarah Jessica Parker alias Carrie ze seriálu Sex ve městě představuje novou kolekci bot

Sarah Jessica Parker alias Carrie ze seriálu Sex ve městě představuje novou kolekci bot

Vůbec první kolekce bot SJP byla odtajněna a je naprosto dokonalá!

Představitelka Carrie Bradsaw, herečka a módní ikona Sarah Jessica Parker ve své vůbec první kolekci uvedla širokou škálu luxusní obuvi od páskových bot na podpatku po jednoduché semišky. Z kolekce bot v barvách duhy je lákavý snad každý pár.

Inspirovala se všude kolem sebe a ve své první kolekci kromě bot představila také pár kabelek a plášťů.

Začátkem tohoto měsíce časopis Lucky odhalil úplně první obrázek z nadcházející (relativně cenově dostupné) kolekce SJP.  Na kolekci se velmi podepsal vliv Manolo Blahnika, který je považován za mýtus v navrhování městských bod. Není divu, že její hlavní inspirací byl právě on, neboť právě jeho střevíčky milovala seriálová postava Carrie, pro kterou jsou boty vášní. Jméno Carrie dokonce i jedny boty nesou.

Sarah nazvala boty „Carrie“, jako poctu roli, která z ní udělala královnu vysokých podpatků.

V rozhovoru pro WWD odhalila podrobnosti o použitých materiálech a své inspiraci z dětství.
Inspirovaly ji například mašle, kterými si jako malá holčička svazovala vlasy. Grogén, materiál z něhož bývaly stuhy vyrobeny, je jedním z hojně použitých materiálů. Široké zastoupení má ale také semiš.
V kolekci najdeme ale také prvky klasického stylu sedmdesátých a osmdesátých let.

Její múzou však byla právě role Carrie. V roli milovnice nebesky vysokých podpatků, na nichž během natáčení strávila 18-20 hodin denně. Prakticky je vůbec nesundavala, ale uvádí, že ani necítila bolest (byla baletkou na jehlách).

Každý kus této originální kolekce nese její miniaturní monogram SJP.

Sarah Jessica Parker v rozhovoru dodává: "Věřím v kvalitu materiálů a nadčasovost designu. Proto jsem tuto kolekci stvořila s vírou, že ji ženy budou nosit několik let, nezávisle na módních trendech."
Unikátní kolekce bot SJP bude v prodeji od 28. února exkluzivně pouze v síti amerických obchodů Nordstorm. Ceny bot budou od 195 dolarů (asi 3 900 Kč).

Pokud ale také milujete boty stejně jako Carrie a tyhle prostě musíte mít, nezoufejte! Boty SJP najdete také na internetovém obchodě Nordstorm, který zasílá i do České republiky.