Satén jako hlavní materiál roku 2016

Satén jako hlavní materiál roku 2016

Módní trendy se neptají, jak jsou jejich výmysly praktické, vhodné na denní nošení nebo dobře k sehnání. Prostě tady jsou. Aktuálně je tím hlavním satén. 

A nebudeme vám lhát, ze začátku ho opravdu seženete těžko a bude chvilku trvat, než se ho naučíte nosit. Ale až se vám to povede, výsledek bude stát za to. Satén je velice luxusním materiálem a pochopitelně není třeba do něj vložit tisíce a tisíce kvůli jedné sezóně jeho slávy. Proto spíše radíme, abyste se zaměřila na kousky se saténovým povrchem a leskem. Ostatně zda je pravý, se vás, pravděpodobně, ptát nikdo nebude. Jeho největší kouzlo sktví v příjemném pocitu během nošení a také ve skutečnosti, že jakmile si ho obléknete, bude vyvolávat pocit noční košilky spíše než kousku určeného k dennímu nošení. 

Ale vadí to? Uznáváme, možná se úplně nehodí do kanceláře, nicméně saténový top se špagetovými ramínky a výstřihem obšitým krajkou je letošní must-have. Nosit ho můžete kamkoli jinam, zaujmete s ním určitě na párty a hodí se i do divadla. Skvělé je, že ho seženete poměrně bez problému v oddělení s nočním prádlem. Kombinujte ho dohromady s džíny, černými skinny a svetry. Právě tak totiž vynikne nejlépe - v přímém kontrastu s diametrálně odlišným materiálem. Skvělou volbou se stane následně především na parné letní dny, protože saténové šaty s úzkými ramínky nechávají tělo skvěle dýchat a mají lehce chladivý účinek. To už vůbec nemluvíme o tom, jak dokonale vypadají...

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram