Šaty a tenisky - co je to za módu?

Šaty a tenisky - co je to za módu?

Pokud se zajímáte o čerstvé módní trendy, už jste si určitě všimli, že se rozhodl trend šatů a tenisek. Pro někoho nepochopitelné, pro jiného skvělý vynález. 

Nejvíce propuklo nošení šatů s teniskami letos v létě a vsadíme se, že bude obrovským hitem hned z jara roku 2017. Nosit to ale můžete tak i teď. Teplý a suchý podzim je pro šaty a tenisky jako dělaný. Odkud se vůbec tato kombinace vzala, není těžkou otázkou. Když obléknete ženské šaty a nemáte chuť na podpatky, tenisky se přímo nabízejí. K šatům je nejdříve začaly nosit ženy, které nechtěly obout žádné jiné boty, pak ty, které chtěly vybočit z davu a porušit nepsaná pravidla módy a teď? Tento trend je otevřený úplně všem. Ale musíte na něj mít odvahu, to bezpochyby. 

V českých ulicích je dost dobře možné, že se na vás stále budou kolemjdoucí ohlížet a nepochopeně kroutit hlavou. Jasně, nad novinkami se totiž většinou všichni konzervativní jedinci podivují. Šaty a tenisky jsou hlavně pro mladé. Pro ženy, které chtějí zkoušet něco nového, které baví hrát si s módou, bourat hranice a porušovat pravidla. O tom je ostatně i móda samotná. Teď na podzim oblékněte basic šaty v tlumeném odstínu ke kolenům a přehoďte přes ně koženou bundu a velkou šálu nebo pončo a nezapomeňte na klobouk. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram