Sběratelská panenka Barbie Lagerfeld jde do prodeje!

Sběratelská panenka Barbie Lagerfeld jde do prodeje!

Připravte se! Barbie oblékla šaty jednoho z nejznámějších módních návrhářů, Karla Lagerfelda. Tato sběratelská panenka Barbie Lagerfeld od Mattela půjde koncem září konečně do prodeje.

Hlavní návrhář značky Chanel, Karl Lagterfeld, vtiskl nové sběratelské panence Barbie svůj kultovní rukopis. Její celkový outfit nese prvky rock´n´rollu a dýchá z něj i duch jeho nové dámské kolekce.

Unikátní panenka je oblečena podle tradičního německého couture stylu, do na míru střiženého černého saka, bílé košile s vysokým límcem a francouzskými manžetami, které perfektně doplňuje černá saténová kravata. To vše je dotaženo úzkými černými kalhotami.

Samozřejmě panence nechybí ani elegantní doplňky. Především typické černé rukavice bez prstů, což jsou snad nejmenší rukavičky tohoto typu na světě! Dalšími doplňky jsou černé brýle, černé kotníkové boty a černá kabelka se stříbrnými akcenty.

Osobitost a styl Karla Lagerfelda vyzařuje ze všech detailů panenky nejen z jejího oblečení, ale i účesu a tváře. Pro Karla a jeho tým bylo oblékání nové Barbie ohromná zábava a společnost Mattel, pro kterou bylo obrovskou ctí, že Lagerfeld přijal tuto nabídku, byla s touto jedinečnou tvůrčí spoluprácí velice spokojena.

Panenek Barbie Lagerfeld bylo vyrobeno pouze 999 a půjdou do prodeje již 29. září. Její prodejní cena se pohybuje kolem 200 USD nebo 200 eury. Kromě vybraných prodejen Karla Lagerfelda můžete tuto jedinečnou sběratelskou Barbie sehnat exkluzivně prostřednictvím webů TheBarbieCollection.com, NET-a-porter.com a v obchodě Colette v Paříži.

Zdroj: karl.com, barbiecollector.com, barbie.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram