Schwarzkopf Elite Model Look 2014 zná své vítěze

Schwarzkopf Elite Model Look 2014 zná své vítěze

Španělský sál Pražského hradu ovládlo finále prestižní soutěže Elite Model Look 2014 pro Českou a Slovenskou republiku. Známe vítěze!

Historické prostory Španělského sálu Pražského hradu ožily díky finále prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pro Českou a Slovenskou republiku, které si nenechala ujít řada hvězd showbyznysu a módního průmyslu.

Stejně jako tomu bylo i v předchozích ročnících, i letos se slavnostního finále zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, které byly skvostným zpestřením skvěle moderovaného večera Leošem Marešem. Finále soutěže si ale nenechali ujít ani herečka Jitka Schneidrová, moderátorka Emma Smetana, Daniela Peštová s manželem Palom Haberou nebo fotograf Robert Vano a módní návrhářka Liběna Rochová a mnoho dalších.

 

 

Velkou novinkou letošního ročníku největší modelingové soutěže světového formátu, díky které byly v minulosti objeveny i hvězdy jako Cindy Crawford či Gisele Bündchen, bylo rozšíření o účast mužských finalistů z Čech a Slovenska. Celosvětově byli tedy poprvé vyhlášeni i vítězi v mužské sekci, kteří následně poletí na světové finále Elite Model Look.

 

Porota složená z ambasadorky a české topmodelky Pavlíny Němcové ale i předsedkyně Adély Banášové, bedlivě sledovaly přehlídku kolekcí pařížských a italských módních domů a multibrandového butiku DUSNI3, který nabízí modely značek jako jsou Vivienne Westwood, Diane von Fürstenberg, Jean Paul Knott či Joseph. Nakonec vybraly i vítěze.

Těmi jsou Barbora Podzimková a Josef Utěkal za Českou republiku a Barbora Beňová a Eduard Michalko za Slovenskou republiku.

 

Zdroj: bluegekko.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram