Schwarzkopf Elite Model Look 2015 má své vítěze

Schwarzkopf Elite Model Look 2015 má své vítěze

Zatímco se prezident republiky účastní státní návštěvy Číny, na Pražském hradě vrcholil Schwarzkopf Elite Model Look 2015.

Prezident republiky Miloš Zeman je na státní návštěvě Číny a tak to v jeho nepřítomnosti na hradě pořádně vřelo. V malebných prostorech tamního Španělského sálu se včera ve večerních hodinách uskutečnilo finále prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2015 pro Českou a Slovenskou republiku.

Největší modelingová soutěž na světě, do které se každým rokem přihlásí více než 450.000 zájemců z 55 zemí světa, tak nyní zná jména vítězů. Za Českou republiku se jimi stali Aneta Měšťanová a Kristian Černík, s nimiž slavili svá vítězství i Lea Novosedliaková a Dominik Oravec ze Slovenska.

Kompletní čtveřice finalistů, která předvedla kolekce francouzských a italských módních domů si před zraky odborné poroty, jíž předsedala česká topmodelka Tereza Maxová, zkrátka vedla nejlépe a je jen na nich, jak se svým úspěchem dále naloží a zdali se budou těšit stejné popularitě jako třeba topmodelky Denisa Dvořáková, Hana Jiříčková, Linda Vojtová, Michaela Hlaváčková, Michaela Kocianová či nové tváře Barbora Podzimková nebo Eva Klímková, které vyhrály poslední ročníky světového finále. Jisté ale je, že nakročeno do světa módy mají více než lépe.

 

Dobrou společnost ve Španělském sále obohatila přítomnost i dalších známých tváří. Finále soutěže se mimo jiné zúčastnili Zuzana Stivínová, Iva Pazderková, moderátorky Petra Svoboda a Emma Smetana, zpěvák Majk Spirit a další zástupci českého a slovenského showbyznysu a módního průmyslu. 

 

 

 

 

Zdroj: Schwarzkopf Elite Model Look

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram