Scotch & Soda Spring/Summer 2015 na cestě za exotikou

Scotch & Soda Spring/Summer 2015 na cestě za exotikou

Proč si neužít tropické letní dny i přesto, že za okny právě vládne studené počasí. Zkuste to právě teď, tak jak to umí jen Scotch & Soda.

Pojďte si užít léto, tak jak to umí jen u Scotch & Soda a to i přesto, že za okny vládne studené počasí. Své bohaté zkušenosti a lásku k navrhování oblečení nám holandská módní značka dokazuje již téměř tři dekády a za tuto dobu se modely Scotch & Soda staly synonymem té nejvyšší kvality s velkým důrazem na detail.

Přesně v tomto duchu se nyní nese i nejnovější velice inspirativní kolekce pro nadcházející sezónu jaro/léto 2015, která představuje perfektní volnočasovou módu. Letní kolekce nás uvede do klasické rock´n´rollové atmosféry překypující energií, které není v letních měsících nikdy dost.

Že nevíte kde originální módu Scotch & Soda hravě pořídit?

Slunné roční období je zde zastoupeno tropickými vzory, které se rafinovaně mísí i s dalšími designovými motivy včetně oblíbeného puntíku, který neztrácí na atraktivitě, ba naopak. To vše se objevuje na trendy oblečení složeného z polokošil, triček, bermud i módních svetrů. Pro dokonalé zkompletování vašeho letního outfitu Scotch & Soda myslí i na módní doplňky, tak že v žáru slunce nezapomenete ani na trendy slaměnou fedoru.

Milujte své oblečení právě tak jako Scotch & Soda a naplno si užívejte jeho nošení.

 

Zdroj: dmarge

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram