Screen Actors Guild Awards 2015

Screen Actors Guild Awards 2015

Sezóna udílení cen je v plném proudu. Pokračujeme se Screen Actors Guild Awards, které se konalo před pár dny už po jedenadvacáté v řadě.

Za necelý měsíc se koná předávání Oscarů, proto se bedlivě sleduje, co ta největší želízka ve filmovém ohni předvádějí na červených kobercích. Keira Knightley, Julianne Moore, Jennifer Aniston či Rosamund Pike - všechny se musí snažit zaujmout, jejich filmy bojují o ty nejuznávanější ceny.

Na Screen Actors Guild Awards se znovu ukázalo, že herečky mají své oblíbené značky, které jim darují nebo půjčují večerní róby. Claire Danes se spojila s Marcem Jacobsem, Julianne Moore s módním domem Givenchy, Felicity Jones zase s Balenciaga. Keira Knightley schovala své těhotenské bříško v šatech od Erdem, největší show ale předvedla Emma Stone ve svém neobvyklém modelu. Sáhla po modelu od Dior Haute Couture složeného ze smokingu a spoustou dramaticky působícího tylu. A drama pokračovalo, když si Emma společně s obsazením filmu Birdman přebírala cenu za nejlepší film, její herecká kolegyně z filmu, Naomi Watts, o její tylovou vlečku zakopla a skoro se skácela k zemi. 

Foto: vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram