Selena Gomez v nové kampani PUMA

Selena Gomez v nové kampani PUMA

Do červeno-modré sladila svou poslední sportovní kolekci značka PUMA. A do kampaně na jejich propagaci obsadila zpěvačku Selenu Gomez.

Kampaň značky PUMA se na podzim 2018 dělí na dvě části. V té první tvář značky Selena Gomez pózuje v modelu tenisek Amp XT v prostorách venkovní městské posilovny. Oblékla na sebe tmavě modré sportovní legíny se síťovanými průstřihy, červenou mikinu s kapucí bez rukávů a sportovní podprsenku, na níž se oba odstíny spojují dohromady. Na noze má nazutý bílý model Amp XT. 

Druhá polovina kampaně se soustředí na Defy tenisky. Název v překladu do českého jazyka znamená vzdorovat. "Vzdorovat znamená být statečný. Je to o tom, dokázat se vymknout a nepodřizovat se pravidlům, jež stanovuje společnost. Puma tento pocit v nových trainingových teniskách zachytila perfektně. Dennodenně si sama připomínám, jak důležité je, vzdorovat okolí a zůstat svá," vyjádřila se k novému modelu tenisek určených na trénink Selena Gomez. Zpěvačka zapózovala v kompletu světle hnědých legín, žluté sportovní podprsenky a široké mikiny s krátkým rukávem. 

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram