Serena Williams přichází s vlastní kolekcí oblečení

Serena Williams přichází s vlastní kolekcí oblečení

“Chceme, aby se lidé cítili dobře a nemuseli za to přehnaně utrácet." Taková je filozofie nové kolekce Sereny Williams, která se stala jejím dalším splněným snem.

Jako kdyby nestačilo, že tenistka Serena Williams nedávno porodila dceru Alexis Olympii a také vyhrála svůj první poporodní grandslamový turnaj French Open, nyní  přichází i s vlastní kolekcí sportovního a večerního oblečení. Tenistka se rozhodla celou kolekci distribuovat direct-to-customer způsobem, což znamená, že kousky neprodává přes obchodní řetězce, ale pro své fanoušky zařizuje vše sama se svým týmem. Serena navíc oznámila, že chce, aby její kolekce byla dostupná jejím fanouškům a ceny všech 12 kousků se proto pohybují pod  $250.

“Chceme, aby se lidé cítili dobře a nemuseli za to přehnaně utrácet. To je to, co chci dělat. Vytvářet oblečení, které vám sluší a není předražené,” popsala filozofii celé kolekce Serena.

Kolekce Sereny Williams

První kolekce oblečení Sereny Williams obsahuje spodní prádlo, trička, džíny, bundy a olivové saténové šaty, na které sama vybírala látky. Vše je označeno jejím osobním logem.

Moje zákaznice je dívka či žena, ktera věří v sama sebe, nebo sama v sebe věřit chce. Možná zrovna ale nemá svůj denNěkdo, kdo je sám sebou a možná trochu vyčnívá. Možná vyčnívá proto, že je krásná, silná, nebo nechce být průměrná. Naše žena je taková, která bere módu jako kompas, který ukazuje, jaká je a co se v ní skrývá,” prozradila Serena pro WWD. Záležet si dala Serena i při vytváření džín. Uvedla, že ji nebaví strečové džíny, které teď nosí každý, a proto se rozhodla vrátit k pevným džínům ve stylu 80. let.

Kolekce Sereny Williams

Na svém instagramu sdílela Serena fotografii, ke které přidala pro své fanoušky motivační popisek týkající se jejích snů, ve kterém sděluje, že je pyšná na to, že může představit svou první fashion kolekci.

Všech 12 kousků mělo původně vyjít již před osmi měsíci, což ovšem kvůli porodu dcery nebylo možné. Serena uvedla, že je za odklad ráda, protože mateřství lehce změnilo její pohled na módu a utvrdilo ji v tom, že jejím hlavním cílem je cítit se ve svém oblečení nejen krásně, ale především také pohodlně. Zároveň prozradila, že určitě plánuje během léta a podzimu svou kolekci rozšiřovat o další nápadité kousky. Nezbývá, než se těšit a čekat, s čím dalším tato úspěšná sportovkyně ještě přijde.  

Kolekce Sereny Williams

vogue.com, WWD.com. instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram