Seriál Gossip girl (Super drbna) se vrací zpět!

Seriál Gossip girl (Super drbna) se vrací zpět!

Pro všechny milovnice módních seriálů, a především pro sledovatelky Super drbny, Gossip girl hlásí comeback! XOXO

Gossip Girl - exkluzivní seriál, který běžel od roku 2007 až do roku 2012. Během šesti sérií nechal diváky nahlédnout do výjimečného, dramatického života mladé smetánky z Upper East Side. Partička teenagerů, kteří navzájem prožívali nenávist a lásku, obdiv a opovržení, našli své příznivce po celém světě!

Hlavní hvězdou byla herečka Blake Lively, která ztvárnila Serenu van der Woodsen. Po jejím boku zářili Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford and Ed Westwick.

Ovšem nové série slibují naprosto jinou partičku mladých školáku z nejlepších soukromých škol, která bude zasazena do aktuálního životního stylu, plného instagramu a jiných sociálních sítích. Bude Super drbna používat snapchat? 

Původní obsazení

Autoři, kteří se podílejí na zbrusu nových 10 epizodách, lehce tajnůstkáři kolem obsazení předchozích hlavních postav. Takže stále ještě není jasné, jak a kdy se seriálový fenomén objeví na obrazovkách a koho přesně na nich budeme vídat. Co víme zaručeně, je to, že celý seriál se dál ponese v originálním duchu.

Nové epizody mají totiž na starost stejní producenti a scénáristé, jako tomu bylo již původně. Dokonce i díly budou dále navazovat na ty předešlé. Nechme se tedy překvapit, co pro nás milovnice módy a luxusu připraví filmaři Joshua Safran, Josh Schwartz a Stephanie Savage.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram