Seriál o pražských kavárnách: Café Na hlas

Seriál o pražských kavárnách: Café Na hlas

Pokud jste milovníkem dobré kávy, dá se logicky předpokládat, že rádi posedíte v kvalitní kavárně. Rozhodli jsme se tedy pro vás zrealizovat seriál o pražských kavárnách, jelikož najít krásné, moderní či oduševnělé místo, kde navíc servírují božskou kávu je celkem výkon. Nebojte se, zvládli jsme to a máme pro vás první zastávku, a sice kavárnu Na hlas.  

Láska je mocná čarodějka, a své o tom ví i majitelé kavárny – Radek Roubíček a Dana Marečková, které právě láska dovedla k otevření Café Na hlas. Příjemný pár se seznámil za romantických okolností, Radek totiž miluje zpěv a tak se rozhodl vyhledat hlasovou lektorku. Jakmile se Radek s Danou setkali, okamžitě nastalo vzájemné jiskření, jež časem vedlo ke vztahu. Po nějaké době se majitelé rozhodli otevřít místo, které prezentuje jejich milované zájmy, a sice zpěv a vaření.

Příjemné místo s domácí atmosférou je spojením kavárny (horní patro) a multifunkčního prostoru (dolní patro), který slouží jako hudební sál, tančírna nebo divadlo. Mnoho z vás jistě zajímá, proč se kavárna jmenuje – Na hlas!? Jednoduché. Někde si dáte panáka na kuráž, kdežto v tomto příjemném prostoru kávu na hlas a pokud by to nestačilo, můžete si o patro níž zajít na kurz práce s hlasem. Krom kvalitní kávy jsou dalším výborným faktorem bohaté zkušenosti majitele Radka, který je totiž také šéfkuchařem. Svůj talent v podobě šikovných rukou denně aplikuje na různé pokrmy, ač už domácí či zahraniční, které si též v kavárně můžete dopřát.

HODNOCENÍ: Kavárna mě mile překvapila. Na první pohled se může zdát, že místo potřebuje dovybavit, ale jedná se opravdu jen o první pohled. Kavárna totiž působí velmi příjemně a člověk má pocit, že je v rodinném domácím prostředí. Velkým bonusem je multifunkční prostor, který dává možnost kulturních zážitků. Velmi mě uchvátilo nabízené menu, které obsahovalo i exotičtější pokrmy.

A na závěr vás určitě zajímá, zda mají kvalitní kávu, že? Odpověď je ano, kávu jsem si naprosto vychutnal a navíc se u ní pomazlil s nádhernou fenkou pana majitele, která je zkrátka dokonalost sama. Doporučuji! 

Adresa: Vlkova 7, Praha 3                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                 FB

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram