Severočeské město rozsvítí móda a design

Severočeské město rozsvítí móda a design

Možnost zakoupení originální autorské módy a šperků, ale i bohatý kulturní a hudební doprovodný program. To vše můžete zažít 25. a 26. 3. v Ústí nad Labem

Tvorbu mladých mladých módních návrhářů, šperky, originální módní doplňky nebo třeba autorské knížky. To vše a mnohem více si budou moci zakoupit návštěvníci ve dnech 25. a 26. března v již několik let zavřeném kině Hraničář.

Na Parket Marketu budou zastoupeny značky jako například Lovemusic a jejich originální módní doplňky, šperky, bižutere nebo bytové doplňky.

  

Můžete se těšit i na oblíbené punčochy s potiskem od Pipipunk.

Dále na značku Veršatyl, která se zaměřuje na variabilní, jednoduchou dámskou módu, která podtrhuje ženskost, je z kvalitních přírodních materiálů a klade důraz na profesionalitu provedení.

K vidění a ke koupi bude také zboží modního labelu Reborna, který charakterizuje především originalita, energie a mládí a řídí se progresivním heslem - žádný průměr jen cesta vpřed!

Představí se také Plazma Lab, kteří o obě říkají: "Naším cílem je obohatit českou streetwearovou scénu o zajímavou návrhářskou linii, která je inspirovaná jak přírodou tak i městskou kulturou a je nerozlučně spojená s futuristickým a funky digitálním designem."

Originální kožené doplňky, především tašky a kabelky nabídne značka Bodline.

Díky úzké vazbě na Fakultu umění a designu UJEP se zde představí i několik jejich studentů v čele s nadějnou návrhářkou Anežkou Novákovou, která se bude prezentovat se svou značkou an ane nov.

Vedle oděvního designu se na Parket Marketu bude prezentovat knižní nakladatelství Bylo Nebylo nebo třeba výtvarnice Vendula Chalánková.

Součástí programu bude i jedenácté vydání ústecké PechaKucha Night, které se uskuteční první parketmarketový večer v kině Hraničář.

Návštěvníci se mohou těšit na kávu od mamacoffee, šperkařský workshop, výstavu lomo a polaroidových fotografií nebo na doprovodné koncerty v nedalekém Experimentálním prostoru Mumie. Zde zahrají kapely Calm Season, Mono Love, ústečtí OwL nebo písničkáři emozpěv a Kuba Alexa.

Přijďte nakoupit netradiční designové kousky, seznámit se s jejich tvůrci, potkat se s přáteli u dobré kávy, debatovat o architektuře, užít si všední den nevšedně!

zdroj: Parket Market

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram