Showroom Kateřiny Geislerové

Showroom Kateřiny Geislerové

Navštívili jsme showroom Kateřiny Geislerové. Jak vypadá tvorba a prostor, kde tato česká návrhářka vytváří své modely?

Minulý týden jsme měli jedinečnou příležitost podívat se do showroomu Kateřiny Geislerové a rádi jsme na prezentaci tvorby této úžasné české návrhářky zavítali.

Kateřina Geislerová s návrhářstvím začínala v  Paříži, kde si i otevřela vlastní butik, avšak nezanevřela ani na svou rodnou zem. Schůzku si s ní můžete sjednat i v jejím pražském showroomu V Kotcích. A právě do něj Kateřina pozvala své příznivce, aby jim předvedla, co je v její tvorbě nového.

 

Prosvětlený showroom Kateřiny Geislerové se skládá z několika místností, návštěvnice tak v jednom pokoji mohly posedět a kochat se krásnou kolekcí Kateřiny Geislerové a jemnými šperky značky Kat. od Kateřiny Sochorové, v další místnosti se podávala káva NESPRESSO a přítomné dámy se mohly nechat nalíčit profesionálem kosmetikou od Yves Saint Laurent. Kdo neměl chuť na kávu, mohl ochutnat vodu Aqua Angels, jež je islandského původu a věřte nebo ne, rozdíl od té pražské kohoutkové je skutečně znát.

Kolekce Kateřiny Geislerové nás samozřejmě nemohla nic jiného než uchvátit. Zalíbila se nám nejen široká barevná paleta, ale též různorodé střihy a materiály unikátních kousků. Celá řada z nás sáhla po nějakém tom kabátku, aby si ho vyzkoušela, jiné s šaty na ramínku využily převlékací kabinku společně s odbornými radami samotné Kateřiny Geislerové.

Tvorbu Kateřiny Geislerové jsme si zamilovali už na posledním Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu a nepřestává nás překvapovat. Zvládne vytvořit elegantní večerní šaty se stejnou bravurností jako pohodlné kousky jen tak na doma nebo do města. Návštěva jejího showroomu a prohlídka nové kolekce nás jen usvědčily v tom, že je skutečně výjimečná. Poohlížíte-li se po originálním kousku, zkuste si prohlédnout to, co vytváří právě Kateřina Geislerová. Rozhodně nebudete zklamaní.

Foto: Lucie Tomášková

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram