Showroom Petry Balvínové se mění na TIQE Concept Store

Showroom Petry Balvínové se mění na TIQE Concept Store

Na pressday jsme sice nebyli, ale alespoň takto vám ukážeme nový showroom Petry Balvínové. Kde nově uvidíte i módní doplňky a přírodní kosmetiku. 

Showroom a ateliér české návrhářky Petry Balvínové, v němž navrhuje, šije i prodává svou módní tvorbu, změní svůj koncept. Vedle autorských modelů TIQE, která loni oslavila deset let své existence, bude zařazena také přírodní bio kosmetika a módní doplňky.  Pražský showroom prošel rekonstrukcí a vznikl velmi vzdušný a příjemný prostor s bílou barvou v převaze. O návrh se postaral architekt Adam Tureček. 

Na jednom natáčení jsem dostala dárkovou tašku s bio kosmetikou Inlight, do které jsem se hned zamilovala. Chtěla jsem se o tak skvělou věc podělit se svými zákaznicemi a napadlo mne, že bych kosmetiku prodávala u sebe v showroomu spolu s mými oblíbenými doplňky, jako jsou sluneční brýle aktuálních kolekcí Fendi nebo kabelky mladých designérek PBG,” říká Petra Balvínová a dodává: „Kosmetika Inlight je nejčistší prémiovou bio značkou na trhu, je zcela bez chemie a vyznačuje se mimořádnými účinky, proto jsem ráda, že si ji u mě moje zákaznice mohou nejenom vyzkoušet, ale také zakoupit.” 

I my v Móda.cz máme produkty Inlight rádi, protože jsou ručně vyráběny z léčivých bylin, vzácných olejů a vonných esencí či z voňavých bio balzámů a olejů. Představují tím pádem ideální pomocníky pro obnovu pleti, v boji proti vráskám, pigmentovým skvrnám i akné.


PS: Už brzy se můžete těšit také na e-shop s nabídkou concept storu.

TIQE CONCEPT STORE najdete na:
Benediktská 9, Praha 1 
Otevírací doba: 10:00 - 18:00 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram