Síla lásky v podání návrháře Elie Saab byla okouzlující

Síla lásky v podání návrháře Elie Saab byla okouzlující

Další demonstrace v Paříži nemohli přerušit „sílu lásky“, kterou se rozhodl prostřednictvím své kolekce předvést oblíbený návrhář Elie Saab.

Libanonský designér opakované protesty „gilets jaunes“ odsuzuje: „Je to opravdu velmi obtížné. Upřímně řečeno, toto se nám na Paříži nelíbí, přestože libanonští lidé Paříž milují.“

Přehlídka však musela začít i přesto, že se návrháři potýkají s pozdními dodávkami a hosté stojí u zátaras v centru města. Saab svou kolekci odstartoval šesticí šatů, které připomínaly osmdesátá léta v jasně ženské siluetě, s volány, šátky kolem krku a vysokými kozačkami nad kolena.

Rychle se však od tohoto směru odvrátil, když na módní molo vešly modelky v potištěných šatech, míjející se s těmi ve smaragdových. Balónové rukávy, mašle u krku a téměř nepřehledné vrstvení přišlo na řadu současně. Zelený semišový kostýmek s černou kravatou působil elegantně.  

Další příběh tvořily šaty, halenky a sukně zahalené více méně do černé krajky spojené s organzou a viskózou. Následovaly večerní šaty beroucí dech, přesně tak by si představovala jít na ples každá dáma.

Smíšená kolekce měla být vyjádřením síly lásky a rozhodně silnou byla!

vogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram