Šílené i krásné kostýmy Lady GaGa

Šílené i krásné kostýmy Lady GaGa

Zpěvačka Lady GaGa je známá především díky svému divokému smyslu pro módu a pobuřujícím kostýmům i oblečení. Kudy projde, upoutá pozornost celým svým outfitem včetně bot.

Haus of GaGa, tým Lady GaGa tvrdě pracuje, aby dal dohromady jedinečné kostýmy, účesy a rekvizity, které pomáhají vytvořit jedinečný styl Lady GaGa.

Popová hvězda Lady GaGa nedávno oslavila 28 let a během její kariéry jsme ji mohli vidět ve stovkách extravagantních modelů. Každý její model je naprostý originál. Jednou z jejích zálib jsou maxi kloboukové aplikace a nejrůznější pokrývky hlavy.

  

Oblékla na sebe dokonce syrové maso nebo se stylizovala do podoby ducha a náhle se na jevišti svlékla celá donaha.

Lady GaGa ráda posouvá hranice vkusu a slušnosti, což dokazují i vystoupení z letošního roku, kdy se rozhodla opět šokovat. Například tím, že přímo na pódiu ukázala obecenstvu tělesné tekutiny, ve formě slin, zvratků a krve.

Další články o špercích

Další neočekávanou show, na zcela nové úrovni, předvedla svým fanouškům během letošního vystoupení v Kanadě. Obrovský potlesk sklidily její prsa i zadeček, když se při výměně kostýmů vysvlékla přímo na pódiu pouze do síťovaných punčoch a tang.

Nebylo to však poprvé, fanoušci už si začínají zvykat. V síťových punčochách a maličkatých tangách uvedla i letošní Artpop turné v New Yorku, kam přijela v outfitu kočky jako z Batmana.

Během show jsou pro ni důležité také doplňky. Jakmile má na sobě nějaký ten mini kostýmek tvořený spíše jen děrovaným body, vždy jej doplňuje obřími klávesy, futuristickou aplikací nebo masivními výraznými šperky.

Lady GaGa je bezpochyby královnou v šokování svých fanoušků a pobuřujících představení.

Stejně jako show jsou i její hudební klipy plné futuristických, erotických a jednoduše šílených kostýmů. Zde je například ukázka z klipu ke známé písni Bad Romance.

Lady GaGa si svou extravaganci nenechává jen pro fanoušky a svá vystoupení. Můžete ji potkat i na ulici v tom, co by si jistě většina z nás nevzala ani na maškarní.

Další články o špercích

Lady GaGa měla na sobě snad vše, co nás napadne. Obří aplikace, křídla, mušličky, syrové maso, bubliny, sítě, květiny, peří i kůži, což patří spíše rockovým zpěvákům a v podání Lady Gaga to vypadá trošku více vulgárně, ale jí je tento styl zřejmě vlastní.


 

Co dalšího Lady GaGa oblékla, můžete vidět také v krátkém filmu věnovaném Artpop turné a dále v naší fotogalerii.