Silvestrovská párty před Vámi? Pomůžeme Vám s účesem!

Silvestrovská párty před Vámi? Pomůžeme Vám s účesem!

Silvestr je před námi. Nejvyšší čas vybrat si účes, který bude letos vévodit celé párty. Máme 3 tipy pro krátké i dlouhé vlasy. 

Začneme u krátkých vlasů, protože na ty se často zapomíná. Byť nenabízejí tolik možností, mají jiné plus - upravují se snadněji a po kratší dobu. Pokud je před Vámi silvestrovská noc v kruhu přátel uprostřed tanečního parketu nebo baru, zvolte vlny! Ty jsou pro přelom roku ideální. Pokud jsou vaše vlasy husté - dodejte jim ještě více objemu a vyfoukejte je - vykouzlíte účes podobný Marilyn Monroe. A pokud hustota není zrovna silnou stránkou vašich vlasů, natočte přední pramínky směrem dovnitř a ofinu nahoru. Získáte provzdušnný účes, který se jistě bude líbit nejenom Vám!  

Dlouhé vlasy jsou pravým opakem - když jdete na párty, můžete se na účesu opravdu vyřádit. Nám se pro letošního Silvestra zalíbil speciálně upravený drdol. Je složen z copánků a záleží jen na Vás, kolik jich spletete dohromady a jestli zvolíte uvolněnější podobu nebo vlasy precizně rozdělíte a nakonec zajístíte lakem. Účes je to v obou případech stylový, moderní a na večírek jako dělaný! 

Rozpuštěné vlasy a ženské lokny musíme doporučit i pro majitelky dlouhých vlasů. Vlasy si důkladně natočte a zpestřit je můžete sepnutím na temeni hlavy do jemného culíčku. Pokud vám rozpuštěné vlasy připadají nepraktické, po natočení je svažte do vysokého culíku a po boku hlavy nechte volně spadnout pramínek. I tohle je totiž skvělá variace natočených vlasů, která přitáhne pozornost! 

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram