Skvostný Haute Couture Elie Saab 2015 zahalen do zlaté krajky

Skvostný Haute Couture Elie Saab 2015 zahalen do zlaté krajky

Kolekce vysoké šití libanonského návrháře Elie Saab nám všem opět ukázala, co se pod pojmem jejich Haute Couture skrývá. Nonšalantnost, sofistikovanost a neuvěřitelný půvab... A mnohem víc. 

Haute Couture Elie Saab byla stejná jako vždy. Ovšem ne v tom smyslu, že bychom na mole viděli tytéž nápady jako loni a předloni, ale proto, že nám (jako již obvykle) sebrala dech. Snová tvorba libanonského návrháře je totiž zcela jedinečná a nelze si ho poplést s jakýmkoli jiným umělcem. 

Elie Saab má totiž rukopis, který poznáte na první pohled. Hlavními poznávacími znaky jsou ženské siluety, večerní zdobné róby až na zem, úzké sukně a neuvěřitelné množství aplikací na každých šatech. Přesně tyto znaky jsme pozorovali i v Couture pro Podzim 2015. 

Pro svou aktuální kolekci si Saab zvolil snad nejluxusnější odstín jaký mohl - zlatou. Ta se prolínala velkou částí kolekce, občas se prostřídala s bledě modrou, jindy se starorůžovou, stále ale na mole převládala. Zlatá je symbolem bohatství. A právě proto se neobyčejně dobře hodí právě k Saabovo šatům. 

Údivné pohledy plné nadšení si ale vysloužily i odstíny šedé s kovovým leskem nebo temně smaragdové. I ty se totiž na pár modelech z kolekce objevily. Modelky měly kouřové líčení, přirozeně upravené vlasy, a v těch zlaté čelenky. Ani v tomto ohledu Elie Saab nezklamal. Předvedl show jak se patří.

Snová tvorba plná ženskosti a sofistikovanosti.
Krajkované sukně až k zemi a subtilní zlaté pásky.
Luxusní zlatá a nevinné pastely. 

Elie Saab znovu potvrdil svou nenahraditelnost na poli dnešní módní scény. 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram