Slavnostní otevření L´ECLAT salon et boutique de beauté

Slavnostní otevření L´ECLAT salon et boutique de beauté

V centru Prahy byl nově otevřen boutique & salon L´ECLAT a redakce našeho magazínu zde samozřejmě nechyběla.

Dneškem počínaje se Praha připojila k většině světových metropolí, které se mohou pochlubit kvalitní péčí o tělo, poskytovanou prvotřídním kosmetickým salonem & boutique L´ECLAT, nyní i v Praze 1, v Bílkově ulici 16.

Jsme nesmírně rádi, že vás o této události můžeme informovat a podělit se o nevšední zážitek, který odstartovalo vřelé uvítání pro novináře. I my jsme se welcome drinku v podobě vitamínové bomby, tedy freshe, rádi chopili a za doprovodu krásné Evy Decastelo začali s nadšením a obdivem objevovat čisté, jednoduše řešené a hlavně klidné prostory, kterými se linula vůně čerstvé kávy z nabídkových stolů skýtajících možnost skvělé snídaně. Sotva jsme ale stačili popít blahodárný životabudič, začala tisková konference, kde byla Eva opět báječná.

L´ECLAT zkrátka tvoří unikátní místa, v nichž se dokonale snoubí luxusní boutique s prvotřídním kosmetickým salonem. I proto je koncept interiéru navržen tak, aby zákazníci nebyli vzájemně rušeni a každý si odnesl právě to, pro co přišel. Vždyť hlavním cílem salonu je více než kvalitní kosmetická ošetření, která jsou prováděna těmi nejlepšími a nejkvalitnějšími produkty na trhu, tak aby byla splněna očekávání i toho nejnáročnějšího klienta.

Samotná prezentace pečující kosmetiky byla působivá. Prim v boutique & salonu L´ECLAT bude hrát kosmetika značek Darphin, Thalgo a exkluzivní švýcarská značka Valmont, jejíž historie sahá až do roku 1905, kdy byla poblíž Ženevského jezera založena. Tajemstvím úspěchu produktů Valmont je obsažené v bohatství švýcarských přírodních zdrojů, které zastupuje ledově pramenitá voda a výtažky z osmi rostlin ze zahrady PHYTO ALPINE GARDEN.

Vlídné přijetí a dokonalá prezentace v nás okamžitě probudila touhu, některou proceduru vyzkoušet.  

Dekorativní kosmetiku , tu však salon v současné době nenabízí. My už ale víme, že i tato služba zde bude v brzké době zavedena a s předstihem můžeme říci, že se bude jednat o absolutní špičku ve světě dekorativní kosmetiky, a sice značku By Terry, která nejčastěji končí v rukou světových vizážistů a hollywoodských hvězd.

Za vřelé přijetí pražskému boutique & salonu L´ECLAT děkujeme a přejeme mnoho spokojených klientů, kteří se z určitostí budou do těchto doslova kouzelných prostor rádi vracet. Redakce magazínu Moda.cz tento nevšední salon krásy rozhodně doporučuje.

 

Zdroj: redakce Moda.cz, L´ECLAT boutique & salon

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram