Slavnostní otevření luxusního butiku LIU JO Praha

Slavnostní otevření luxusního butiku LIU JO Praha

Jedna z nejoblíbenějších a nejuznávanějších světových značek LIU JO otevřela v centru Prahy luxusní butik s dámskou módou.

Přestože se v práci každá věnuje jinému oboru, mají Markéta Hrubešová, Iveta Lutovská a Leona Machálková jedno společné, a to lásku k italské preciznosti, která těmto třem dámám v mnoha případech pomáhá v jejich snaze vypadat skvěle nejen na prknech, která znamenají svět.

Není proto divu, že se s chutí zúčastnily slavnostního otevření luxusního butiku LIU JO v centru Prahy, kde společně s dalšími známými osobnostmi jako Markétou Jakšlovou ze skupiny Verona, modelkou Anetou Vignerovou, moderátorkou a modelkou Monikou Leovou či zpěvačkou Debbi, módním stylistou Dušanem Chrástkem a moderátorem Liborem Boučkem přihlížely i stylové módní přehlídce jemné jarní kolekce.

„Značku LIU JO jsem si oblíbila, protože má šmrnc, je elegantní trendy a z kvalitních materiálů,“ uvedla hned po přestřižení pásky Leona Machálková. Jemný rafinovaný styl vzal ale za srdce i štíhlou modelku Ivetu Lutovskou.

Markéta Hrubešová si pro změnu pochvalovala lehkost a jednoduchost vystavovaných kousků.„Do Itálie jezdíme moc rádi, proto vím, že Italové patří mezi opravdové módní experty. Potrpím si na prodyšné materiály, které jsou elegantní, jednoduché, a zároveň velmi pohodlné,“uvedla nadšená herečka.

Základní inspirací kolekcí LIU JO je přirozená ženskost a krása každé ženy, která v právě uvedené kolekci Jaro a Léto 2015 ještě více vynikne. Obchody LIU Jo najdete v OC Olympia Brno, v OC Forum Nová Karolina Ostrava, v OC Arkády Pankrác Praha a nyní nově i v Rytířské ulici 22, Praha.

 

Zdroj: LIU JO

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram