Slavný kadeřník Oribe Canabes zemřel ve věku 62 let

Slavný kadeřník Oribe Canabes zemřel ve věku 62 let

Stvořitel stovky supermodelek, nejvlivnější odborník a umělec ve svém oboru a inovativní byznysmen zemřel na srdeční zástavu.

Legenda zemřela

Ve svých 62 letech zemřel Oribe Canabes. Patřil mezi první vlasové stylisty a kadeřníky, kteří formovali supermodelky 90.let. Byl to Oribe, který první přišel s nápadem výrazného účesu jako součást přehlídky. Stal se z toho od té doby velký byznys.

Jeho smrt byla náhlá a nečekaná. Několik týdnů ho trápily menší zdravotní problémy. Chystal se k odborníkovi do New Yorku. Mezitím však přišla srdeční zástava.

Stvořitel z Kuby

Oribe byl u stvoření supermodelek jako Linda, Naomi, Christy a Cindy. Jeho nejúspěšnější a průlomové práce byly v jeho začátcích pro značky jako Marc Jacobs, Chanel, Calvin Klein a Versace. Spolupracoval s legendárním Giannim Versace, za kterým pravidelně létal do Milána. Talentovaný kadeřník od té doby opatroval vlasy pro Jenifer Lopez, Lady Gaga, Rihannu, celou rodinu Kardashian a mnoho novodobých hvězd, modelek, osobností... Jeho práce byla pověstná.

Vlastní řada produktů

Úspěšný kubánský kadeřník měl i svou populární kolekci vlasových produktů. Celá řada odborných výrobků patří k vyhlášeným ve vlasové branži. Modelky jsou většinou česány jeho produkty na obálky časopisů. Smutný konec kadeřnického esa byl neočekávaný a bude hodně chybět v oblasti krásy a módy. Oribe uměl vytvořit nádherné účesy, bezchybný objem a byl známý svou precizností. Dokázal pokaždé vymyslet něco nového.

Zdroj; heavy.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram