Slovenská značka Moela představila kolekci určenou pro ženy 21. století

Slovenská značka Moela představila kolekci určenou pro ženy 21. století

Nová módní značka Moela přináší ready-to-wear kolekci, která je v souladu s udržitelnou módou a přírodními materiály. Cílí na ženy 21. století, které jsou úspěšné a zodpovědné.

Udržitelná móda, slow fashion i nízký dopad na životní prostředí jsou hlavními body, kterými se nová značka slovenské designérky Ivany Kuráňové zabývá. Z materiálů vybírá ty nejkvalitnější, certifikované GOTS, jako jsou holandská bio bavlna a další. Střihově se Molea vyznačuje jednoduchými, praktickými, ale svým způsobem i výjimečnými siluetami s důrazem pro detail.

„Výrobky Moela sú praktické, určené pre každú ženu, ktorá chce byť štýlová ale tiež musí zvládnuť každodenné povinnosti, a to bez kompromisov,“ říká o nové kolekci asistentka designérky a stylistka značky Wanda Dančová.  

Široká ramena, řasení na rukávech, z materiálů pak hedvábí, vlna a bio bavlna charakterizují identitu značky Moela. Jsou to střih, materiál i komfort, které jsou pro dnešní úspěšnou ženu důležité.

„Strihy Moela sú jednoduché so zaujímavým detailom, a čo sa týka materiálu, každá žena si zaslúži kvalitu v podobe prírodných materiálov. Toto všetko nakoniec zaručuje komfort odevov. Našim cieľom je vytvárať také modely, v ktorých sa každá žena bude cítiť výnimočne. To znamená vytvoriť odev, ktorý je 100% praktický a pohodlný ale taktiež štýlový,“ doplňuje stylistka Dančová.

Práce s přírodními materiály je velkým plusem i na Slovensku, i zde to ženy vnímají velmi pozitivně. „Materiály ako je bio bavlna sú veľmi prospešné zdraviu a komfortu našich zákazníčok. Tieto materiály nájdete najmä v našej Casual línii, ktorá obsahuje tričká, mikiny a teplákové súpravy na voľný čas. Každá žena, ktorá si takýto produkt zakúpi, tiež prispieva zlepšeniu životného prostredia a podporuje tak udržateľnú módu na Slovensku,“ svěřila se Dančová.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram