Slunce vyhlížející Alessandra Ambrosio

Slunce vyhlížející Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio je již nyní připravena na sluneční paprsky díky módní značce Schutz, pro kterou léto nekončí dokonce ani během zimní sezóny. 

Užijte si nekonečné léto s módní značkou Schutz, která vás v tomto chladném počasí zahřeje alespoň na duši prostřednictvím letní prázdninové kampaně pro rok 2015.

Brazilský výrobce obuvi a módních doplňků včetně kabelek, do své nejnovější kampaně coby patriot obsadil jednu z nejžádanějších modelek světa a andílka Victoria’s Secret Alessandru Ambrosio, která se tak již podruhé za sebou vrací na místo činu, aby své přísně dlouhé nohy obula do trendy obuvi, která doslova volá po krásném slunečném počasí.

Co by to ale bylo za správnou letní atmosféru bez přítomnosti sezónního oblečení, které zde má své místo stejně tak jako ona otevřená obuv. Užijte si tak Alessandru na fotografiích pořízených Guiem  Paganinim za spolupráce uměleckého režiséra Giovanniho Bianca, zcela úmyslně spoře oděnou třeba i jen do plavek či sportovně laděných body a buďte s dostatečným předstihem připraveni na dny, které opět rozzáří sluneční paprsky.