Sluneční brýle Cartier – dotek luxusu i pro náročné ženy

Sluneční brýle Cartier – dotek luxusu i pro náročné ženy

Cartier není pouze klenotník a hodinář. Cartier vyrábí také luxusní doplňky. Nyní přichází s novou řadou luxusních slunečních brýlí.

Cartier má dlouholetou tradici také ve výrobě luxusních doplňků, mezi které patří mimo jiné výroba slunečních a dioptrických brýlí. Jako jedna z mála značek se může pyšnit výrobou ve své vlastní manufaktuře, situované v Paříži. S využitím tradičních řemesel podléhají brýle Cartier těm nejpřísnějším standardům. Brýle Cartier jsou drahocenným šperkem, určeným pro ty nejnáročnější klienty.

BRÝLE TRINITY DE CARTIER V MÓDNÍM PUDROVÉM ODSTÍNU
Trinity de Cartier je symbolem přátelství, věrnosti a lásky v dokonalém propojení bílého, žlutého a růžového zlata. Na počátku řady doplňků Trinity de Cartier stál v roce 1924 dnes již ikonický prsten, jehož harmonický kroužek prostoupil i kolekcemi slunečních brýlí. Ty jsou určeny sebevědomým ženám, které touží podtrhnout svoji individualitu, a přitom zůstat tajemná, svůdná a elegantní. Letošní novinkou je rozšíření modelů o módní pudrovou barvu, jejíž pastelově růžový odstín obrouček doplňuje bílý lem na bočních hranách brýlí. Kouzelná je hra světel, která brýle rozjasňuje a dodává ženě svěží a mladistvý vzhled.

Brýle Trinity de Cartier představují minimalistickou luxusní eleganci. Minimalismus se odráží v lehkosti a čistotě půvabných obrouček z výjimečných materiálů. Luxus brýlím dodává delikátnost drahocenných kroužků na spáncích, potažených palladiem. Pro milovnice klasických barev jsou brýle dostupné také v černé nebo želvovinově hnědé barvě.

RAFINOVANÝ KOČIČÍ POHLED S BRÝLEMI PANTHÈRE DIVINE
Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn či Marilyn Monroe, slávné filmové hvězdy a půvabné ženy, které brýle ve tvaru kočičích očí proslavily, s novou řadou Cartier znovu ožívají. Tento protáhlý tvar brýlí a jejich kočičí pohled s dávkou luxusu vtiskl Cartier slunečním brýlím Panthère Divine de Cartier, jako symbol pověstné La Dolce Vity na pobřeží Italské a Francouzské riviéry.


Kočičí brýle zdůrazňují ženské rysy obličeje a jako vzácný šperk dokreslují osobnost a styl ženy. Sofistikované provedení prudké elegance je zachytne ve stříbrné variantě s kovovými částmi potaženými platinou nebo v hřejivé žluté potažené zlatem. Že se jedná o ty nejluxusnější šperkařské brýle, dokládá vzácný kabošon z perleti nebo onyxu na spáncích, což je charakteristický rys panteřích kolekcí domu Cartier. Brýle jsou navíc ozdobeny panteřími skvrnami z černého smaltu.

Zdroj: Cartier

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram