Sluneční brýle, které nebudete chtít sundat!

Sluneční brýle, které nebudete chtít sundat!

Každý módní člověk ví, že sluneční brýle jsou potřeba po celý rok. Je totiž jedno, jestli se válíte u bazénu, procházíte kolem popadaného listí nebo se koulujete sněhovými koulemi. Když vysvitne sluníčko, vždycky je vytáhnete. Právě proto jsme pro vás vybrali brýle, které můžete nosit po celý rok!

Trik je najít takové brýle, které se hodí ke všem koketním šatům, podzimní bundě a zimním kabátům. A když se vám to podaří, máte vyhráno. 

Chcete zkrátit dobu výběru brýlí, které jsou vhodné, máme pro vás čtrnáct zajímavých a úžasných stylů, které po celý rok rozhodně unosíte a budete za kočku! Tyhle brýle už nebudete chtít ani sundat.

Velké mouchy

Krásné a velké sluneční brýle jsou trendy neustále, a právě proto musí být na našem seznamu. Uvidíte, že je unosíte k čemukoli.

Kulaté

Kulaté brýle jsou v kurzu od minulého roku a musíme říci, že se s nimi dá udělat velká paráda. Co takhle ke krásnému huňatému zimnímu kožichu, nebo naopak k jednodílným plavkám? Nádherná kombinace, co říkáte?

Sluneční brýle  ve stylu clubmastera

Tyhle brýle sice nesluší každému, ale určitě se najde někdo, kdo má tento styl rád. Jak jste na tom vy? Patří tyto brýle mezi vaše oblíbené?

Kočíčí styl

Chcete být něžná, nebo divoká kočička? Sáhněte po kočičích brýlích, které vypadají neodolatelně sexy a stejně budete působit i vy!

Ray-Ban klasika

Právě tyhle brýle miluje snad celý svět a není se čemu divit. Patří totiž mezi ty, které se hodí ke všemu a můžete je tak využívat po celý rok. Taky je máte doma?

Tak co na ně říkáte?
Naším favoritem jsou jasně KOČIČÍ!

 pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram