Sluneční brýle s květinovými plastikami - to je letní kolekce Dolce&Gabbana

Sluneční brýle s květinovými plastikami - to je letní kolekce Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana vyrábí jak kvalitní a velmi oblíbené sluneční brýle tak i dioptrické. Pro tuto sezónu jsou jednoznačně v módě brýle ve tvaru kočičích očí.

Značka Dolce&Gabbana představuje kolekci s názvem Almond flowers, kde nejen že jsou obroučky potištěné květinovými motivy, ale na některých modelech jsou i květinové plastiky. Vítejte v luxusním světě brýlí Dolce&Gabbana!

Exkluzivní kolekce Almond flowers je plná květin. Všechny brýle jsou ve tvaru protáhlých kočičích očí. Tento trend je nyní velmi aktuální! Obroučky jsou zdobené květinovými plastikami. Aplikace jsou jemné, laděné do tónů fialkové, starorůžové a zlaté. Značka udává, že jsou dokonce ručně malované. A oproti předchozím kolekcím s květinovými plastikami jsou tyto opravdu decentní. Některé brýle jsou ale motivem květin pouze potištěné.

Pro ty z vás, kteří upřednostníte kouzlo detailu, nabízí Dolce&Gabbana sluneční brýle s podobným motivem i ve své běžné řadě. Můžete si vybrat z několika barevných variant obrouček, protože květinový potisk je pouze na vnitřní straně. Takové brýle jsou nejen velice moderní, ale také elegantní pro svůj důraz na detail!

Co se týče kolekce Almond flowers, v podobném provedení nabízí taktéž dioptrické brýle.

Jak se květinové aplikace líbí vám?

Zdroje: dolcegabbana.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram