Smyslná Keira Knightley v kampani Coco Crush

Smyslná Keira Knightley v kampani Coco Crush

Že je Keira Knightley tváří šperků značky Chanel již od roku 2016, není žádnou novinkou. A jejich spolupráce rozhodně pokračuje i dál.

Eleganci sobě vlastní přidává Keira do další kampaně nazvané „Coco Crush“. Francouzský dům a nová linie šperků přináší britskou herečku na třech snímcích, na kterých má několik zlatých a stříbrných prstýnků s jemným gravírováním, malé kroužky v uších ve dvou tloušťkách, náramky se stejným gravírováním jako prstýnky a také řetízky s malými přívěsky ve formě čtverce. Všechny šperky obsahují decentní set několika diamantů.

„Jsem ze všeho nejvíc hrdá na přirozený pocit člověka, kterým je svoboda!“ uvedla v prohlášení Gabrielle Chanel. Vybízí tím, abychom její šperky nosily jakkoliv se nám zalíbí. Prsteny na každém prstu, všechny náramky na jednom zápěstí, kombinaci zlata a stříbra, prostě jakkoliv. Šperky jsou vyrobeny i ve variantě bílého zlata. Každý kus je kombinací několika vrstev kovů. Výrazné lícní kosti i obočí jsou tím, co dodává herečce jedinečnou smyslnost v její kráse, a tím i perfektní odraz těchto šperků.

Ke kampani vznikl i krátký film, na který se můžete podívat níže. Provází jej heslo „My Way, My Allure“ a hlas samotné herečky.