Sobotní Bloges Market

Sobotní Bloges Market

V sobotu se konal v pořadí již druhý Bloges Market. Pohodová akce plná oblečení, jídla, pití, beauty a blogerek. My jste tam byli, co vy?

Narazit na stovky blogerek na několika metrech čtverečních se vám jen tak nepoštěstí. V sobotu jste to ale mohli zažít s námi na druhém eventu trojky Bloges Robes v The Chemistry Gallery. Holek je sice o jednu méně, na jejich pokračování v blogování a plánování Bloges Marketu to ale nic nezměnilo. Akce snad byla ještě větší a náročnější než ta první. Svědčily o tom už první chvíle na Bloges Marketu, tedy spíše před ním, kdy se na lístek na akci čekala fronta až za roh. A to doslova. Už událost na Facebooku slibovala, že přijde kolem 3000 lidí, nově příchozí však ani tak nechtěli věřit tomu, že je ta fronta TAK dlouhá!

Po chvíli jsme ale už byli uvnitř. Bubble tea, Frisco, Smile Box, česání vlasů, kosmetika, hadříky - kam jenom skočit dřív? Ve spodním patře The Chemistry Gallery nabízeli blogerky i blogeři vyřazené části svých šatníků. Všechno pod jednu tisícovku, což se u šatů a některých bot zdálo být hodně příznivé. Kdo měl náladu, dostatek dravosti a odvahy dostrkat se pomocí loktů k věšákům s oblečením, měl rozhodně z čeho vybírat. A co na tom, že bylo horko a všude hromada lidí, pěknou kabelku za 350 korun na tom věšáku prostě nenecháte.

Bloges Robes se o svoje příznivce umí skvěle postarat. Někdo se nechal učesat, někdo si zašel do beauty koutku, jiní blbli s nápisy, srdíčky a dalšími proprietami ve Smile Boxu. Holky Blogesky jsme viděli pořád někde lítat a vůbec jim nezávidíme to, jak musely být večer po osmé, kdy akce končila, urvané. Snad rychle načerpají síly a naplánují třetí Bloges Market s podobně suprovým programem. V sobotu jsme se totiž přesvědčili o tom, že o takovou akci je obrovský zájem.

Foto: Bloges Robes, vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram