SocksinBox: kvalitní i hravé ponožky od české designérky Ivy Neumanové

SocksinBox: kvalitní i hravé ponožky od české designérky Ivy Neumanové

Pod značkou SocksinBox se skrývají veselé dámské, pánské a dětské ponožky ve stylovém a zároveň praktickém balení. Jejich autorce Ivě Neumanové rozhodně nechybí nápady.

Novou kolekci tvoří vždy přesně podle módního kalendáře dvakrát ročně, ráda ale vyhoví i konkrétnímu přání zákazníka a zhotoví mu ponožky přesně podle jeho představ.

Jak sama říká: „Chci zákazníkovi prodávat hezký ucelený produkt s nápadem, v tomto případě hezké ponožky v elegantním balení.“

Pokud si potrpíte na dokonalý vzhled vyladěný do posledního detailu, určitě víte, že i ponožky jsou jeho neodmyslitelnou součástí. Přestože v botách vidíme jen jejich malou část, právě ony můžou často rozhodnout, jak bude celý outfit působit. To přivedlo zakladatelku značky Ivu na nápad zaplnit tuto mezeru na českém módním trhu a před několika lety tak začaly vznikat první kolekce originálních ponožek. K výrobě SocksinBox se navíc používá nejkvalitnější bavlny, takže kromě nápaditého designu zaručuje tato značka i naprosté pohodlí pro vaše nohy a vysokou životnost všech výrobků.

V současnosti přichází na trh nová jarní kolekce těchto krásných designových ponožek. Na výběr je nepřeberné množství modelů krátkých kotníkových i klasických ponožek, ale také podkolenek a extravagantnějších nadkolenek, které si můžete zakoupit buď přímo na eshopu socksinbox.cz nebo v pražských kamenných obchodech Kuráž, Julius Fashion Shop či Bohemart. 

Dětské bavlněné ponožky..
 

 

 

 

Zdroje obrázků: socksinbox.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram