Sofía Vergara ve Vanity Fair

Sofía Vergara ve Vanity Fair

Sofía Vergara je novou hlavní tváří časopisu Vanity Fair. Vanity Fair si nemohlo vybrat lépe, Sofía na jeho obálce vypadá nádherně a u módních kritiků slaví tenhle cover úspěch.

Vanity Fair si pro svou květnovou obálku nemohlo vybrat lépe. Pokud už by se nikomu jinému nemělo podařit nalákat čtenáře ke stánkům, Sofíi zkrátka neodoláte. Vanity Fair ji nestylizuje do ničeho nového. Sofía Vergara je proslulá tím, že nosí svůdné šaty a dlouhé rozpuštěné vlasy. Proč zkoušet něco jiného, když tohle u Sofíe funguje už tak dlouho? Pokud vám herečka na hlavní stránce Vanity Fair přijde povědomá, nejspíše ji znáte z amerického komediálního seriálu Modern Family, v Čechách známého jako Taková moderní rodinka.

Pokud vás ke koupi květnového čísla nalákala jeho hlavní strana, můžete se těšit i na rozhovor se Sofíí, kde mluví o své figuře, snoubenci Joe Manganiellovi i o úspěšném byznysu, kterému kromě herectví věnuje svůj čas. Bonusem k interview jsou krásné fotky Sofíe uvnitř čísla, které potvrzují, že je jedním ze sexysymbolů současného Hollywoodu. Jestliže se vám nepodaří sehnat květnové číslo v jeho fyzické podobě, nezoufejte, Vanity Fair si můžete stáhnout do svého iPhonu, Kindle a dalších zařízení, a to už od 8. dubna.

Foto: vanityfair.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram