Soustředění finalistek MISS Prima křivky s Radkem Johnem, Markem Černochem a Theresou Canti

Soustředění finalistek MISS Prima křivky s Radkem Johnem, Markem Černochem a Theresou Canti

Soutěž MISS Prima křivky se připravuje na finále, které bude již 13. září! Finalistky na víkendovém soustředění dokázaly, že lze nejen bořit mýty, že krása je vázána konfekční velikostí, ale i překonávat sebe samu. 

Soustředění finalistek MISS Prima křivky 2014, které poběhlo 18.7. - 20. 7.  ve sportovním areálu Monínec, bylo pro krásky obzvlášť náročné. Natáčely se oficiální medailonky. Mezi tréninkem chůze a choreografie tak musely zvládnout i převlékání a líčení na 3 různé lokace. A někdo i více...


 

Finalistka s číslem 12 - Kateřina Vejnarová při natáčení v bazénu překonala sebe samu, jelikož se potápěla poprvé v životě.


Na terase se zase natáčelo představování finalistek, na které dohlížel spisovatel a publicista Radek John. Ten pak také zpříjemňoval kráskám horké chvilky natáčení na baru, spolu s poslancem Parlamentu ČR Markem Černochem a organizátorem soutěže Romanem Fareq. Krásky zářily v elegantním oblečení Big and Beautiful a hvězdný lesk jim dodaly šperky a doplňky Chartage.


Další články o špercích

Předseda poroty Radek John zatím horkou favoritku nemá. Jako porotce bude klást při výběru největší důraz na charisma a inteligenci dívky. „Já hledám jednak oči a jednak, když se z úst line něco, co je zajímavé, co je originální a co stojí za to poslouchat. Protože je spousta krásných holek, které nestojí za to poslouchat," zmínil Radek John.


Novou posilou týmu je zkušená a velmi talentovaná choreografka Kristýna Sklenářová. Ta na soustředění s finalistkami nacvičila úvodní choreografii.

Organizátoři Roman Fareq a Markéta Zámyslická oznámili čerstvou novinku. Loňská vítězka Theresa Canti pojede 2. listopadu reprezentovat Českou republiku na MISS Plus Size Universe. Finále této světové soutěže se bude konat 2. listopadu v Karibiku.

Další články o špercích

Zdroj: primakrivky.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram