Soutěž krásy pomůže při startu do společnosti

Soutěž krásy pomůže při startu do společnosti

Smysluplná soutěž krásy Miss Czech Press nemyslí pouze a jen na dobro svých kandidátek na titul, ale především i na dobro druhých. Jak ale soutěž ve skutečnosti pomáhá?

Zatímco stále ještě probíhá detailní selekce dívek, jež se přihlásily do 2. ročníku celostátní soutěže krásy pro neveřejný casting, samotní organizátoři už přemýšlí o charitativním podtextu projektu. Ano je tomu tak, jak je vidmo, nejde tu jen a pouze o krásu, ale především čistotu duše a touhu pomoci druhým.

Na přesně cílené dotazy nám odpovídal zástupce vyhlašovatele Ing. Jiří Morštadt.

Bude součástí Miss Czech Press 2015 také charita?

Všechny projekty, které organizuje a spolupořádá naše skupina, mají za cíl pozitivně působit na skupiny mladých lidí v celé České republice a podporovat jejich osobní rozvoj, a to v oblasti sportu, kultury, školství a dalších aktivit. Konkrétně u projektu Miss Czech Press bychom rádi spolu s našimi partnery zaměřili svoje úsilí na podporu mladých dívek, které  neměly optimální podmínky při startu do života. Z těchto důvodů jsme v prvním ročníku spolupracovali s Veronikou Kašákovou, modelkou, která prožila dětství v DD a je známá svou charitativní činností. Letos chceme na tuto spolupráci navázat a pomocí projektu Metropol pomáhá bychom rádi věnovali finanční prostředky a mediální podporu dětem a mládeži vyrůstajícím bez rodičů.

Už víte, komu tentokrát pomůžete a proč?

V přechozím ročníku jsme podpořili celosvětovou organizace UNICEF a pomohli dětem v zahraničí.  V letošním roce jsme se rozhodli vybrat jednu konkrétní dívku, kterou chceme dlouhodobě podporovat při jejím startu do společnosti. Věříme, že se stane příkladem a vzorem pro ostatní vrstevníky při překonávání překážek při vstupu do samostatného života. Oceňujeme, že naši partneři mají stejné smýšlení jako my a podporují charitativní aspekty soutěže krásy Miss Czech Press. 

 

Zdroj: misspress.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram