Špatné počasí? Tyhle účesy ho přežijí bez úhony

Špatné počasí? Tyhle účesy ho přežijí bez úhony

Kromě toho, že si na hlavu můžete narazit kapuci nebo čepici, dá se s vašimi vlasy v nepříznivém počasí kouzlit daleko více. Přinášíme top 3 účesy, které déšť a velký vítr přežijí. 

Cop místo čelenky

Vypadá možná složitě, ale pokud máte dlouhé vlasy, nic záludného na něm není. Klasicky upleťte copak z předního pramene vlasů a pak už jen pomocí pinetek špendlete tak, aby s ním ani sebevětší vítr nic nezmohl. Kromě větru ho oceníte také v deštivém počasí, protože vlasy budou stále upravené a budou držet na svém místě. A to se při dešti a větru cení nejvíc! 

Vysoký drdol

Úplně stejnou službu jako předchozí účes zvládne vysoký culík nebo drdol. Rozhodnutí, zda zvolíte uhlazenou variantu nebo už ráno necháte z drdolu vlasy vyčuhovat a celý den budete mít I woke up like this look, necháme na vás. Uhlazený drdol a culík pomocí laku na vlasy a fixovaný pevnou gumičkou by měl vydržet téměř netknutě až do návratu domů. Jeho rozcuchaná podoba bude odpoledne ještě o něco rozcuchanější, ale nikdo nepozná, že jste to tak neučesala už ráno, ale pomohlo vám k tomu počasí.  

Gumičky, sponky a čelenky

Pokud máte kratší vlasy, oceníte zejména pomoc v podobě čelenky. Vaše vlasy udrží přesně tam, kde si určíte a po průchodu lijákem ji stačí znovu nasadit a jste zpět hezky učesaná. Do práce volte nenápadnější varianty v barvě vlasu, černou nebo bílou. Pokud se chystáte jen na schůzku s kamarádkou, návštěvu příbuzných nebo jakoukoli jinou neformální akci, nemusíte se bát sáhnout po květinových čelenkách, kterým léto 2016 oficiálně patří.  

pinterest.com ; byrdie.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram