Speciál boty - Jak a kde nakupovat online a se slevou?

Speciál boty - Jak a kde nakupovat online a se slevou?

Nakupujete boty na internetu? Že ne? O hodně se připravujete. Přitom nákup bot online je hračka. Těšit se můžete na obří výběr za bombastické ceny. Dnes vám prozradíme, jak z nákupu bot online získáte maximum.

Nejprve si zodpovězme otázky, které si klade každá z nás. Je nákup bot na internetu bezpečný? Jak si vyberu správnou velikost? Mohu boty vrátit, pokud se mi naživo nelíbí?

Nakupovat boty online je dnes naprosto běžné

Nemusíte se ničeho bát. Ze zákona máte možnost zakoupené boty do 14 dní vrátit. Pokud vám boty nepadnou nebo se vám nelíbí, není nic snadnějšího, než je poslat zpět obchodníkovi. Problému se špatnou velikostí bot navíc můžete snadno předejít. Tabulka velikostí bot vám pomůže vybrat střevíce, které vám padnou jako Popelce.

TOP důvody, proč nakupovat boty online

Nakupování na internetu má mnoho výhod. Na internetu na vás čeká takřka nekonečná nabídka obuvi. Snadno zde natrefíte na unikátní kousky, které vám budou vaše kamarádky závidět. Navíc odpadá obava, že by obchody neměly boty právě ve vaší velikosti. Zapomenout nemůžeme ani na pohodlí při nákupu. Pár kliknutí a je hotovo.

Ale ten nejdůležitější důvod zní cena. Na internetu je obuv levnější až o třetinu, protože e-shopům odpadají náklady na provoz prodejen. Nyní jsou nákupy na internetu ještě výhodnější.

Staňte se členkou nákupního klubu Tipli a nakupujte jako královna

Každá správná shopaholička už je členkou nákupního klubu Tipli. Jaké výhody vám bezplatné členství v nákupním klubu přináší?

Tipli vás za každý nákup na internetu odmění. Stačí jen přejít z Tipli do vašeho oblíbeného obchodu a po potvrzení nákupu vám Tipli automaticky pošle část peněz zpět jako odměnu. Členové Tipli mají spoustu dalších exkluzivních výhod. Těšit se můžete na hromadu slev a slevových kupónů, akční letáky a bohatou nákupní inspiraci.

S Tipli ušetříte tolik, že k 3 párům bot si můžete pořídit čtvrtý pár navíc úplně zdarma! A to vše pouze díky pár kliknutím navíc.

Nejlepší nákupy bot? Jedině s Tipli

Na Tipli si na své přijde každá. Najdete zde nejlepší e-shopy s obuví, jako jsou Baťa, Deichmann, SvětBot.cz, Crocs nebo Footshop.

Pojďme si výhodnost nákupů s Tipli ukázat na jednoduchém příkladu. Kateřina je studentka, takže hledá trendy letní boty za příjemnou cenu. Vyhlédla si Deichmann obuv, kterou díky exkluzivní slevě od Tipli pořídí za 799 Kč (místo 999 Kč). Dalších 31,96 Kč se Katce vrátí ve formě odměny za nákup. Chcete taky nakupovat výhodně? Od nejlepších nákupů na internetu vás dělí jenom pár vteřin, tak neváhejte a přidejte se k Tipli hned teď.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram