Šperk jako vánoční dárek potěší i letos

Šperk jako vánoční dárek potěší i letos

Říkáte si, že dávat k dalším Vánocům šperk už působí neoriginálně? Ale vůbec ne. Každý dárek se čas od času opakuje a šperk se může opakovat klidně každý rok. Ženy potvrdí, že?

Není všechno zlato, co se třpytí

Aneb žena nepohrdne ani stříbrem. Stříbrné náušnice, prstýnky, přívěsky a řetízky se dají pochopitelně sehnat za zlomek ceny pravého zlata a přitom se také jedná o kvalitní a ceněný kov. Těm, kteří si nemohou dovolit koupit jako vánoční dárek zlatý šperk, můžeme jednoznačně doporučit precizně opracované šperky ze stříbra. Pokud se muž chystá k Vánocům koupit své partnerce šperk, pozor ať neuděláte faux pas. Raději nevybírejte prsteny se zasazenými kameny a možná se vyhněte prstenům celkově, mohly by působit jako zásnubní. Pokud však již sezdaní jste, rozhodně nešlápnete vedle s luxusním stříbrným prstýnkem zdobeným řadou zirkonů.

Nesmrtelné zlato

Zlato jako by říkalo "Ať si je stříbro sebenablýskanější a sebelevnější, nade mne nikdo nemá!" a my mu musíme dát za pravdu. Zlato se považuje za nestárnoucí kov a jeho cena je velmi stabilní. Velké popularitě se v dnešní době těší kombinace žlutého a bílého zlata, která vám umožňuje nosit se svými každodenně nošenými šperky jak stříbrné tak zlaté doplňky. Ve většině případů tuto (za dob našich babiček opovrženíhodnou kombinaci) dnes již šperkaři umějí vyrobit vkusně a na úrovni. Zároveň to trochu usnadňuje práci mužům při vybírání. Nevíte jestli raději bílé nebo žluté? Nosí vaše partnerka oba dva kovy? Pak se jí do sbírky jistě bude hodit kousek, který v sobě obě dvě barvy kloubí. Naši redakci uchvátil prsten s pravým safírem a brilianty. Tak pánové, není zač!

Letošní Vánoce máte vyřešené...

Zlaté a stříbrné šperky zakoupíte snadno online na scarabella.net!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram