Šperky této sezóny

Šperky této sezóny

Tipy na dárky, které si v tomto slavnostním čase nesmíte nechat ujít. Vynesou vás do nebe.

Letos v zimě se společně se značkou PANDORA zahledíme do noční oblohy poseté miliony hvězd tvořících zářící galaxie, které jsou podstatou veškeré inspirace na cestě za dokonalým ručně dohotoveným šperkem vyzařujícím čistou krásu, eleganci a ženskost.

Hvězdná obloha je vám nadosah, stačí se jen dotknout

Hvězdy, které dánská společnost přetváří v třpytivé šperky zdobené precizně broušenými kameny, lesklými perlami a geometrickými formami dotváří ucelené, současné a nadčasové kolekce, které ženy prostě milují.  

Tyto kousky by proto neměly pod vaším vánočním stromem chybět ani letos. Zde jsou tipy na dárky, které si v tento slavnostní čas nesmíte nechat ujít. Najít dokonalý dárek nebylo nikdy snazší!

1.MOMENTS, jedinečná sněhová vločka, náramek ze stříbra zdobený sněhovou vločkou a vyrytým nápisem "Unique as you are"
2. Stříbrné náušnice Elegantní krása s kultivovanými sladkovodními perlami.
3. Prsten a puzetkové náušnice ze 14k zlata Nadčasová elegance
4. Stříbrné kruhové náušnice Propletené
5. Stříbrný prsten Elegantní krása se vsazenou sladkovodní perlou
6. Stříbrný náramek Propletené

Určitě si také ale vyberete z více než 600 přívěsků ze sterlingového stříbra, 14k zlata nebo z přívěsků v dvoubarevných designech, které navždy uchovají vaše nezapomenutelné okamžiky.

Přívěsky PANDORA kombinujte podle vašeho vlastního stylu, ozdobte jimi náramek ze sterlingového stříbra, 14k zlata, kůže nebo textilu a vyjádřete svou jedinečnou osobnost.

S prsteny, které se pyšní nádhernými drahokamy, vzácnými kovy a jedinečným designem, pak můžete vytvářet a kombinovat svůj vlastní jedinečný styl. 

 

Svůj vlastní styl můžete ale také vyjádřit náhrdelníky PANDORA ze sterlingového stříbra, 14k zlata nebo díky dvoubarevnému designu. Zkombinujte je třeba
s třpytivými přívěsky a buďte jedinečná.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram