Špičkové služby, stylový design, omamná vůně a empatie – to je nové studio BOMTON FLORENTINUM

Špičkové služby, stylový design, omamná vůně a empatie – to je nové studio BOMTON FLORENTINUM

Redakce Módy.cz měla tu čest zúčastnit se otevření nového naprosto unikátního studia BOMTON FLORENTINUM, kde naleznete špičkovou péči v oblasti kadeřnických a kosmetických služeb.

Historie BOMTON studií se začala psát před téměř 20 lety, kdy pan Karel Kadlec otevřel první BOMTON studio v pasáži JALTA. Již od roku 1995 plní BOMTON studia přání a představy náročným ženám a mužům v oblasti kadeřnických a kosmetických služeb. A my jsme měli tu čest, zúčastnit se slavnostního otevření nového studia BOMTON na další významné adrese.

Vše bylo zprvu velmi tajemné a napínavé. Studio nacházející se v příjemném prostředí pasáže Florentinum bylo celé zahalené do černého hávu, pod kterým čekalo na přestřižení pásky a slavnostní odhalení nových designových prostor.

Kmotrem nového studia BOMTON FLORENTINUM se stal oskarový režisér Jiří Menzel, který se spolu se svou ženou Olgou postaral o přestřižení pásky a tak i křest nového studia. Jiří Menzel byl velice vděčný, že se mohl křtu nového studia ujmout právě on. „Již hezkou řádku let se o mě BOMTON báječně stará. Jejich péče si opravdu užívám. Jsem rád, že pro tento významný den oslovili právě mě a mohu jim tak alespoň touto cestou poděkovat za jejich perfektní služby.“ 

A konečně bylo odhaleno nádherné designové prostředí studia, interiér srovnatelný s prestižními zahraničními kadeřnickými salony, který navrhl architekt Mg. A. Marek Deyl ze studia pha.

BOMTON opět ukázal, že drží krok se světovými trendy! Kromě moderního designového interiéru, nabízí nový salon BOMTON FLORENTINUM další unikátní novinku, která již při vstupu zaútočí na vaše smysly. Vůně Bomchic, vlastní vůně značky BOMTON, kterou si jako první v České republice nechali vyvinout pro provonění interiéru studia a navození pohodové atmosféry.


A skutečně, lehká omamná vůně se nesla celým studiem a dokreslovala tak slavnostní atmosféru, kterou o to více umocnil zajímavý program, kterým nás vtipně provázela Lucie Šilhánová.

Čekala nás módní přehlídka spolu s vlasovou show, kterou připravila známá tvář avantgardních účesů a nově i hlavní tvář studia BOMTON FLORENTINUM,  Jana Langmajerová (Kabourková). Svým úchvatným hlasem nás přišla okouzlit i operní pěvkyně Michaela Gemrotová, představitelka hlavní role z muzikálu Fantom opery.

Otevření nového salonu se neobešlo bez mnoha významných tváří, které profesionální servis Bomton studií často vyhledávají. Zavítala zpěvačka Dannie, modelka Andrea Kabická a moderátorka pořadu Střepiny na TV Nova, Michaela Nová. Na openingu“ samozřejmě nechyběli ani známí muži, kteří o svůj zevnějšek rádi pečují. K vidění byl Martin Gardavský, Muž roku 2011, Jaro Smejkal, finalista a nejvýraznější tvář poslední řady Superstar a Albert Černý, frontman kapely Lake Malawi.

Foto: BOMTON

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram