Spodní prádlo na internetu? Přinášíme TIPY, jak ho správně nakupovat

Spodní prádlo na internetu? Přinášíme TIPY, jak ho správně nakupovat

Že na internetu koupíte vše, včetně spodního prádla, jistě víte. Móda.cz pro vás tuto nákupní oblast zmapovala a v dnešním článku přinášíme obecné informace a tipy, na co se při nákupu zaměřit. 

VÝHODY SPODNÍHO PRÁDLA ONLINE

1   Správná velikost - na rozdíl od mnoha obchodů nebo případně řetězců, online eshopy specializované na dámské spodní prádlo nenabízejí jen obligátní velikosti 75B a 80C, jejich škála je daleko širší, začíná u 60A a dostane se bez problému až do poloviny abecedy.

2   Dostupná velikost - na eshopu s mnohem větší pravděpodobností seženete svou velikost právě v okamžik, kdy se rozhodnete si nový kousek koupit.

3   Vysoká variabilita - ať už se týče jednotlivých střihů, šířky ramínek, speciálních úprav nebo jednoduše jen široké nabídky vzorů, povrchových úprav a použitých materiálů.

4   Kojící podprsenky - jsou obsaženy v běžném sortimentu a není třeba je zbytečně zdlouhavě vyhledávat. Navíc je k dispozici více odstínů než bílá a nevkusná tělová.

5   Zmenšovací střihy - push up podprsenek je všude přehršel, vyjimkou dokonce není ani double push up nebo extra push up. Ale co mají dělat ty ženy, jejichž velikost je naopak příliš velká? Zmenšovací podprsenky jsou základ. 

  
Smaragdově zelený set 649 Kč + 269 Kč; Fialový set 659 Kč + 259 Kč; Bílý set 689 Kč + 216 Kč

TIPY NA NÁKUPY

1   Zkoušení jako první - pokud je to jen trochu možné, vyzkoušejte si nejdříve podobný typ podprsenky v kamenném obchodě.

2   Studium tabulek - pročtěte a porovnejte si pečlivě měrové tabulky, které na webu mají. 

3   Nechte si poradit - kvalitní weby se spodním prádlem nabízejí bezplatnou konzultaci s odbornicí.

  
Černý set 899 Kč + 299 Kč; Purpurový set 899 Kč + 699 Kč; Šedý set 849 Kč + 339 Kč

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram