Sportovkyně Martina Sáblíková otestovala novou kolekci Under Armour RUSH

Sportovkyně Martina Sáblíková otestovala novou kolekci Under Armour RUSH

Under Armour je značka s dlouhou historií, založena byla již roku 1996. Značku vyhledávají slavní sportovci a celkově je špičkou na trhu se sportovním oblečením. Jejich novou kolekci s názvem RUSH testovala dokonce naše slavná rychlobruslařka Martina Sáblíková.

Testováno olympijskou vítězkou

Martina Sáblíková je rozhodně jednou z našich nejznámějších a nejúspěšnějších sportovkyň všech dob. Na kontě má již 20 vítězství na mistrovství světa a 3 zlata z Olympijských her. Jako vrcholová sportovkyně potřebuje určitý standard, oblečení nevyjímaje. Proto se značka UNDER ARMOUR rozhodla podrobit svou novou kolekci UNDER ARMOUR RUSH kritickému pohledu a především opravdovému fyzickému testu Martiny Sáblíkové.

Materiál obohacený o minerály

Sportovní oblečení je vlastně to nejhlavnější, čím by se měl člověk zabývat, chce-li dělat jakýkoli sport produktivně. Energie, kterou vydáte, by se vám měla vrátit ať už v podobě pěkné postavy, dobrého pocitu či dokonce vítězství. A to je právě myšlenka, kterou se značka zabývala při tvorbě této kolekce. Jedná se o speciální tréninkovou řadu, která je vyrobená ze speciálního materiálu, který právě tuto energii "recykluje". Vlákno je totiž obohaceno o minerály, které odrážejí energii zpět do svalů a tkání.

Stojí za to!

Oblečení je lehké a prodyšné. Design je vytvořen dle klasických znaků UNDER ARMOUR a označen potiskem RUSH. Vybírat můžete z funkčních triček s dlouhým i krátkým rukávem, mikin, šortek a legín. Testování kolekce Martinou Sáblíkovou dopadlo na jedničku. Sportovkyni se kolekce velmi zamlouvala. Ale znáte to, kdo nevyzkoušel, neví. Proto kolekce UNDER ARMOUR RUSH  s tak inovativními prvky rozhodně za vyzkoušení stojí.

UNDER ARMOUR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram