Sportovní kolekce F&F, která má styl, Vám pomůže dodržet novoroční předsevzetí

Sportovní kolekce F&F, která má styl, Vám pomůže dodržet novoroční předsevzetí

Dala jste si jako novoroční předsevzetí, že zhubnete? Budete více cvičit? Začnete s fitness? Stylová sportovní kolekce z F&F Vám pomůže!

U F&F kolekcí je super, že v nich najdete komletně vše, co ke sportu potřebujete - funkční trička, kahoty, boty i sportovní podprsenky. 

Jelikož aktuální počasí nehovoří pro běh venku - do fitka na pás, ale klidně i na sálové hodiny, Vám postačí sportovní obuv právě z kolekce F&F. Je lehká, pohodlná a její provedení je v souladu s módními trendy.Tenisky tady koupíte za 829 Kč. 

Sportovní podprsenka je základem a nikdy byste na ní při pohybu neměla zapomínat. F&F Active kolekce přišla s několika svými modely, které se pyšní skvělou oporou, uzpůsobení zad do tvaru racer a pochopitelně líbivým provedením. I podprsenky mají jednotnou cenu - 369 Kč. 

Kolekce je taktéž plná několika druhů sportovních tepláků, legínů i tříčtvrťáků. Nejčastěji jsou v šedé či černé barvě, krásně je pak můžete doplnit barevnými teniskami nebo tílky. Jejich ceny se dle délky pohybují od 329 Kč až do 469 Kč.

K celistvému outfitu už nám chybí jen sportovní vršky. Na ty kolekce už tak bohatá není, ale všechny modely jsou ideálně variabilní a z příjemných materiálů. Jejich cena je okolo 369 Kč. 

Zdroj: ffmoda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram