Sportovní značka PUMA našla inspiraci v zemské gravitaci

Sportovní značka PUMA našla inspiraci v zemské gravitaci

Pro tuto kampaň si PUMA přizvala oblíbeného zpěváka Bena Cristovao, který ukazuje možnost, jak se s teniskami PUMA RS 9.8 vydat až za své hranice, třeba právě na měsíc.

Navzdory fyzikálním zákonům i společenským pravidlům představuje PUMA nové futuristické tenisky s označením RS 9.8, které jsou inspirované gravitačním zrychlením.

Bota PUMA RS 9.8. Space navazuje na původní generaci tenisek PUMA RS-0, která byla rovněž určena těm, co mají rádi vzdor a rychlost. Označení 9.8 skrývá číslo 9,8 m/s2, což je hodnota gravitačního zrychlení předmětu blízko zemského povrchu.Tak jako se rychlost předmětů ve volném pádu díky gravitaci zrychluje asi o 9.8 metrů za sekundu, stejně tak pohání nové tenisky i osvědčená PUMA technologie running systém.

Milujete-li objevování za hranicemi svých možností, pak vás obě varianty nové sportovní obuvi jistě nadchnou. RS 9.8 Space i RS 9.8 Cosmic můžete pořídit v několika barevných provedeních pro muže i ženy. Další verze přijdou na trh již v září. Semišové a kožené detaily tvoří z tenisky kousek stvořený pro dobytí ulic. PUMA využila ty nejlepší prvky a technologie z různých modelů oblíbené řady RS, včetně ultralehké podrážky z polyuretanu s vysokým odpružením, super pohodlných vložek a pěny RS.

PUMA tenisky na českém trhu představila v netradiční online kampani na sociálních sítích Bena i samotné značky. Zábavnou formou hlasování se Benovi sledující na Instagramu mohli podílet na výsledné podobě intergalaktického videa, které bylo do vesmíru vypuštěno v pondělí. Další videa budou následovat záhy.