STAND UP COMEDY bude pomáhat v Klatovech

STAND UP COMEDY bude pomáhat v Klatovech

Zábavný pořad Na Stojáka, který můžeme již několik let sledovat na obrazovkách našich televizorů, se soustředí i na pomoc druhým. I proto se hlavní protagonisté pořadu zapojili do studentského projektu a již podruhé vystoupí v Klatovech.

Za podpory programu Think Big se v rámci studentského projektu „Pomáháme smíchem“, uskuteční v Klatovech představení ve stylu STAND UP COMEDY.

Již druhý ročník benefičního představení Na Stojáka proběhne již tento pátek 14. 3. 2014 v Kulturním domě v Klatovech od 19:00 hodin. Před zahájením představení budou moci diváci zhlédnout premiéru krátkého filmu zabývajícího se tématem života na vozíku.

Hlavními účinkujícími budou Lukáš Pavlásek, Daniel Čech a Josef Polášek.
  Veškerý zisk ze vstupného bude darován neziskové organizaci LENOX, která byla založena v roce 2012 v Plzni za účelem umožnit sportovat lidem s těžkým tělesným zdravotním handicapem. V současné době zastřešuje sportovní klub INDIANS Plzeň, jehož hráči se věnují florbalu na elektrických vozících (EWH). Nyní klub sdružuje 12 hráčů a 20 osob vykonávající dobrovolnickou činnost, zejména v podobě osobní asistence. Již v loňském roce se projekt „Pomáháme smíchem“ setkal s velkou odezvou a ani pro letošní ročník organizátoři nepočítají s poklesem zájmu ze strany široké veřejnosti, ba naopak. 
  Na premiérovém představení se podařilo vybrat 96.850 Kč. Celý výtěžek bude využit zejména na uhrazení nákladů souvisejících s potřebnou osobní asistencí, bez níž by se hráči nemohli do činnosti organizace zapojit.

 

Zdroj: PROTEXT, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram