Startuje hlasování v soutěži Česká Miss 2015

Startuje hlasování v soutěži Česká Miss 2015

I váš hlas může rozhodnout o nové držitelce titulu Česká Miss World 2015 a Česká Miss Earth 2015, tak buďte připraveni. Hlasování startuje!

Každá z deseti finalistek se už nemůže dočkat blížícího se finále jedenáctého ročníku jediné národní soutěže krásy Česká Miss, tak jako my. A každá z adeptek si za odvahu a přirozený půvab zaslouží nejen naše uznání, ale i hlas, a může to být i právě ten váš, který tu či onu přiblíží vysněnému titulu.

Všechny jsou krásné, každá je jiná, každá výjimečná. Vyhrát ale může jen jedna!

Hlasování pro Česká Miss World 2015 a Česká Miss Earth 2015 odstartuje prostřednictvím pořadů FTV Prima, přičemž internetové hlasování bude spuštěno v neděli 8. března v pořadu VIP zprávy. SMS hlasování pak odstartuje pondělní vysílání TOP STAR magazínu 16. března.

Hlavní tituly, o nichž rozhodne neúprosný hlas lidu a odborná porota, ještě doplní volba fanoušků a posluchačů. Na internetových stránkách rádia Frekvence 1 mohou posluchači hlasovat o dívce s titulem Česká Miss posluchačů rádia  Frekvence 1 2015 a Facebookoví fanoušci značky Dermacol zvolí držitelku titulu Česká Miss Tvář 2015.

Přímý přenos finále soutěže Česká Miss 2015 z Fóra Karlín vysílá FTV Prima v sobotu 28. března 2015 ve 20.15 hod.

Máte už také svou favoritku?

 

Zdroj: Česká Miss/Navarafoto.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram