Startuje nový ročník soutěže Kadeřník roku 2017

Startuje nový ročník soutěže Kadeřník roku 2017

1. února 2017 odstartoval nový ročník soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards za podpory Schwarzkopf Professional.

Propukl nový roční soutěže Kadeřník roku pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se již o patnáctý ročník udělování cen pro kadeřníky z obou dvou republik, které zaštiťuje značka Schwarzkopf Professional. Celkem bude rozdáno čtrnáct cen. Poslední hlavní vítězkou celé soutěže byla Misha Čadková v roce 2015. Přihlásit do soutěže se může úplně každý kadeřník bez ohledu na kadeřnictví, město nebo značku, s níž pracuje. Nezávislá mezinárodní odborná porota posuzuje jejich práci, aniž by znala identitu jednotlivých soutěžících pouze na základě zaslaných fotografií, čímž bylo skvěle zabráněno tomu, aby před profesní um vstoupila pochopitelná lidská sympatie.

"Již v roce 2012 jsme se rozhodli, že zvolíme koncept konání Kadeřníka roku jednou za dva roky.  V tomto nastavení tak získají salony větší prostor na investování finančních prostředků také do svého rozvoje, vzdělávání apod. Tento koncept se natolik osvědčil, že ho o rok později převzaly i okolní státy. A abychom se celoevropsky sjednotili, rozhodli jsme se vyhlásit Kadeřníka roku již v roce 2017 stejně jako další evropské země," říká k soutěži jeho organizátorka Lucie Záhorcová.  

Soutěžící mohou posílat přihlášky a své práce od 1. února až do 31. července 2017.
Porota zasedne v srpnu 2017 a výsledky budou vyhlášeny 11. listopadu 2017 na slavnostním galavečeru ve Foru Karlín v Praze.

hdainfo.eu/cs

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram