Startuje Soutěž o nejkrásnějšího Čecha!

Startuje Soutěž o nejkrásnějšího Čecha!

I letos proběhne soutěž o nejkrásnějšího Muže roku a můžeš jím být právě Ty!

Tak jako každý rok ani letos nebude dámská část naší společnosti ochuzena o to nejlepší z Adamova žebra! Již zanedlouho totiž odstartuje známá a velmi oblíbená show Muž roku 2016.

Další ročník soutěže, na níž je například i díky přímé podpoře ze strany celebrit a významných osobností kulturního a společenského života každoročně zacílen značný mediální zájem.

Největší zájem však soutěž, jež už má do dnešních dnů mezinárodní dosah vzhledem k postupu soutěžících do zahraničních soutěží Mister International, Manhut International nebo Mister Universe, vzbuzuje právě v mužích - uchazečích.

Navážete na úspěch loňského vítěze Jakuba Krause

Soutěž Muž roku je určena pro všechny, kteří chtějí prorazit ve světě showbusinessu, modelingu a mají aktivní zájem o dění kolem sebe. Jediné podmínky, které musí uchazeči pro svou účast v soutěži splňovat, je české občanství a věková hranice 20 - 29 let.

Co je však nejdůležitější, musí se přihlásit a to co nejdříve! Vždyť první casting se uskuteční již 27. února 2016 v agentuře CAST ME, Janáčkovo nábřeží 3, v Praze.

Tak do toho pánové, Muž roku 2016 čeká! Držíme palce.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram