Šťavnatá britská móda Topshop Unique

Šťavnatá britská móda Topshop Unique

Návštěva módní přehlídky Topshop Unique rozhodně stojí za to. Nenechte si ujít energickou námořní kolekci pro sezónu jaro/léto 2015.

Není se co divit, že okouzlující Cara Delevingne chyběla na módní přehlídce Mulberry v rámci London Fashion Week. Britská topmodelka se totiž ujala role hlavní hvězdy Topshop Unique, jehož přehlídku Ready to wear kolekce pro jaro/léto 2015 zahájila v modelu bílých šatů s živůtkem a energickými pruhy.

Námořnický styl úvodního modelu měl ale za úkol pouze oživit uvadající půvab britského pobřeží. Přestože zde byla použita široká paleta barev včetně dostatečného množství bílé, červené i modré, které byly součástí i bretaňských pruhů, není celá kolekce pouze o námořní tématice.

 

 
                          Nahlédněte i do kompletní kolekce pod textem

Naopak sem skvěle zapadají i vzdušné tylové šaty zdobené blyštivými kamínky a doplněné o lakované střevíce se šněrováním u kotníku. Tyto modely a jiné, jako topy s odhalenými rameny, pro změnu vystihují mladý energický život v přímořských městech Velké Británie. Pro vlahé večery trávené na pobřeží byla vytvořena i kolekce sportovních bund, které nachází svou inspiraci v neoprenech.

Nová kolekce Topshop Unique je jako stvořená pro ženy a mladé dámy, které mají smysl pro styl a zároveň se nebojí vystoupit z řady.

 

Zdroj: londonfashionweek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram