Šťavnatá dětská kolekce Desigual S/S 2015

Šťavnatá dětská kolekce Desigual S/S 2015

Objevte šťavnaté barvy, originální střihy a zajímavé detaily s novou kolekcí Desigual Jaro/Léto 2015. Dopřejte radost z módy a oblékání i svým ratolestem.

Nová kolekce Desigual Jaro/Léto 2015 opět zatočí s nudou. S Desigual bude letošní léto skutečně divoké. Do dětských skříní se řítí jako vitamínová bomba v podobě ovocných tisků a změtí šťavnatých barev.

Desigual nejen o letních prázdninách probouzí dětskou fantazii a nic ji nezastaví. Děti se mohou okamžitě vydat na cestu na Havaj, pohrát si s šimpanzy, stát se rybáři nebo se obléknout po vzoru rodičů. Ano v letošní kolekci Jaro/Léto 2015 naleznete i miniaturní kousky z dospěláckých kolekcí.



V kolekci samozřejmě nechybí typické Desigual motivy, ornamenty, zvířecí motivy a exotické květiny. To vše zdobí zábavná trika, džínsy, šortky a především lehoučké sukně, šaty, košile i overaly a turecké kalhoty. Návrháři si letos dali opravdu záležet. Vytvořili originální, praktické, pohodlné ale také velmi kvalitní kousky i z těch nejjemnějších materiálů, které k létu neodmyslitelně patří.



Letošním hitem se stávají například zajímavě pletené svetry s originálním límcem a netradičním střihem, který se hodí téměř ke každému outfitu. Může působit sportovně i elegantně a v chladnějších dnech jej lze nosit také jako sáčko.

Zdroj: desigual.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram